Az élesztőtől hány nap/ hét alatt lesz szebb az arcom? (elég pattanásos vagyok sajna. )
Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 20:03
1/5 anonim válasza:
Sehány nap alatt! Az élesztő semmit nem hat a pattanásaidra! Inkább próbálkozz krémekkel.
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy van akinek használ, de nekem mondjuk semmit se segített még, pedig már egy hónapja eszem. Mindennap egy kis darabot, én úgy hallottam annyit ell, de nekem nem használ :S Végülis kipróbálhatod, veszteni nem fogsz semmit, és lehet, hogy neked még használni is fog :)
3/5 anonim válasza:
Az éllesztő a vérkeringésre van jó hatással! ha az arcodra akarod használni keverd össze egy kevés joghurttal, hogy pépet kapj és azt tedd azarcodra pakolásként!
4/5 anonim válasza:
Én próbáltam régen, semmit sem használt, szóval a kérdésedre a válasz: végtelen. :\ Inkább próbáld kiszűrni, hogy mely élelmiszerekre lehetsz allergiás, mi okozza a pattanásokat. Az okot keresd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!