Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 18 éves vagyok és RÁNCOSODIK...

18 éves vagyok és RÁNCOSODIK a "nevetőráncom". Mit tegyek? SEGÍTSÉG!

Figyelt kérdés
Minden nap használok alapozót és már máskis megfigyelték hogy nagyon mélyek a nevetőráncaim. Mitől lehet? Nem száraz a bőröm és nem az alapozótól lehet mert más lány is használ és nekik szép sima a bőrük? Most mit tegyek? Teljesen elvagyok keseredve!!! :(
2011. máj. 12. 23:36
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez egy mimika ránc. Szinte majdnem mindenkinek van.

Nekem meg a szemem alatt vannak ilyen kisebb szarkalábak :) Az még rosszabb.

Esetleg nézz utána net-en, hogy hogy lehet masszírozni az arcon a bőrt.Mert van ilyen is. Pl én azt szoktam csinálni, hogy a pofazacskómba 'buborékokat fújok', mindkét oldalt.

2011. máj. 12. 23:41
 2/9 anonim ***** válasza:
a túlzott szoláriumozás is okozhatja
2011. máj. 12. 23:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Ja és, szoktál inni legalább 2,5 L naponta? mert lehet vízhiány is. forrásvizet igyál meg mindenképp. én próbálok 3 L-t meginni, általában nem sikerül csak olyan 2,5 L.

És mindig időben menj aludni, legalább 8 órát aludj. ez is fontos, hogy az arcod kipihent legyen és újra regenerálódjon.

2011. máj. 12. 23:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem a szemem körül vannak, é még csak 22 vagyok.. Van egy krémem, ami elég jó, mert tápálálja a bőrt, igy kevésbé feltűnőek a ráncok: házi készítészű krém, méz és olivaolajalapú. Csodákat tesz a bőrrel.
2011. máj. 12. 23:49
 5/9 A kérdező kommentje:
igen nagyon sok folyadékot iszok, és egészségesen étkezem. valaki tud hatékony krémet? nagyon elvagyok keseredve :(
2011. máj. 13. 00:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Tejproteinnel kenegesd, segíti a kollagén termelődést.
2011. máj. 13. 01:45
 7/9 anonim ***** válasza:
32%
De most komolyan, 18 éves korodtól ezzel fogsz szenvedni egy életen át? Tényleg irigyellek, hogy ettől vagy elkeseredve! Boccs, de azért ezt be kell látnod, hogy vicces, amit írsz. Amúgy, hogy a kérdésedre válaszoljak, szerintem semmi, de semmi nem tűnteti el, de mégcsak látványosan halványítani sem fogja. Max botox és társai, de remélem 18 évesen ebben még nem gondolkodsz. Szóval szimplán bele kell törődnöd, és ezzel együtt élni megtanulni. Mindenkinek vannak magán olyan pontok, amivel nem tud megbékélni, de igazán ha jobban belegondolsz, ettől sokkal nagyobb is lehetne a baj. Ne keseredj el, hidd el ez a legtöbb embernek fel sem tűnik.
2011. máj. 13. 08:49
 8/9 anonim ***** válasza:

ne keseredj el:) ha sokat nevetek, nekem is lászik a ránc:)

de ha annyira zavar, ránctalanító krémet próbálj ki:)

tessék mosolyogni, mert lehet irigységből mondták, és te nagyobbnak látod a ráncot, mint amekkora a valóságban:) ha vmi mondanak, nem mindig kell komolyan venni, mert airől nem gondolnál pl. legjobb bnő is irigy lehet, és direkt mondja...:)

fel a fejjel:)

remélem segítettem:)

2011. máj. 13. 15:05
 9/9 anonim ***** válasza:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:49

Azt megkérdezhetem, hogy csak simán mézet és olívaolajat keverjek össze, vagy kell bele más egyéb is ?

2011. máj. 13. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!