Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet napozni önbarnító mellett?

Lehet napozni önbarnító mellett?

Figyelt kérdés
Tegnap bekentem magam,kiváncsi voltam ez amit legutóbb vettem milyen(egyébként meglepően jó)de szeretnék ma napozni.Ugyanúgy megfog fogni a nap?
2011. máj. 12. 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem persze, hogy megfog. Nyilván nem annyira látványosan, mivel az önbarnító színe elfedi a friss pírt, és persze le is tudsz égni. De. Azért én csínján bánnék ezzel az önbarnítózás utáni napozással. Én egy kicsit félős vagyok amúgy is a napozással, mint olyannnal, de így, hogy frissen vagy bekenve, háááát ... Ha a lányom lennél, lebeszélnélek. Nagy bajod biztos nem lenne tőle, de azért mégis jobb a békesség. 40/n
2011. máj. 12. 13:34
 2/4 anonim ***** válasza:
32%

Nem fog meg a nap! És nem is vagy védett az égéssel szemben.

Pár éve kentem magam nyáron, szép barna lettem és elmentünk nyaralni. Elmentünk egy fürdőbe, fél napos áztatás után mikor kijöttem olyan fehér voltam mint télen! Mert lekopott, alatta meg a napfényhez nem jutott bőr volt. Vagyis nem fog a nap ha be vagy kenve, de logikus is, mert elfedi a bőrt a festék. Nem érdemes vele foglalkozni, inkább hordj olyan színű rucikat ami kifejezetten a fehéren mutat, pl. türkiz, mályva.

2011. máj. 12. 17:16
 3/4 anonim válasza:
Én önbarnítóval napozok, és csak szebb színem lesz tőle. Ugyanúgy lebarnulsz
2012. ápr. 7. 09:28
 4/4 anonim válasza:
Ugyanúgy megfog:D az önbarnító nem egy festék ami elfedi a bőröd,hanem egy olyan anyag ami bebarnítja azt.Én ezzel együtt napozok és strandolok is mellette.Nekem alig kopik és nem is foltos.
2012. júl. 7. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!