Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért lesz foltos a lábam a...

Miért lesz foltos a lábam a szolitól? :O

Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 09:08
 1/10 anonim ***** válasza:
jó a kérdés. mennyi idős vagy?
2011. máj. 12. 09:15
 2/10 A kérdező kommentje:
19, eddig nem volt probléma, de az utóbbi időben rendszeresen foltos leszek:S
2011. máj. 12. 09:20
 3/10 anonim ***** válasza:

használsz szolihoz krémet? ha igen, akkor keverd sima testápolóval 1:1be és nem lesz foltos.

vagy gyanta után vagy? lehet megsérült a felső hámréteg és ott másképp fog a szoli

2011. máj. 12. 09:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem használok se szolikrémt, se testápolót. Azt hittem pont a testápoló miatt van, de amikor nélküle mentem ugyanúgy foltos lettem:( Én arra tippelek, hogy most napiszinten borotváltam a lábam, mert érettségi miatt sokat voltam szoknyában, és lehet valóban megsérült a felső hámréteg:/ Nincs valami tipped, hogyan tüntethetném el a foltokat?:S Hogy egyenletesen barna legyen a lábam?:(
2011. máj. 12. 09:49
 5/10 anonim ***** válasza:

szia, én vagyok a 2.

háát...harisnya? jobb most nem jut eszembe

de ha nem olyan kirívó, akkor nem gáz, és a napon egyenletes fogsz barnulni

2011. máj. 12. 10:07
 6/10 anonim ***** válasza:

szerintem próbáld meg leradírozni a lábad...és akkor úgy szolizz:)

nem tudom, mit lehetne még...ha hidratáltadeddig, akkor az sem lehet gond...

ez lenne az ötletem...

remélem segítettem:)

2011. máj. 12. 10:35
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!:) Most barnító krémezek, aztán majd a szolis csaj kitalálja mi legyen:D Mentek a pontok kedves válaszolók!:)
2011. máj. 12. 10:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom miét van ez, de nekem is ilyen. Az egész lábam foltos lesz, leginkább a combom. Én sem nagyon használok semmit. Régen nem volt ilyennel problémám, úgy egy éve leszek mindig ilyen a szolitól. Még a karom hátsó része is olyan szokott lenni.:S
2011. máj. 12. 11:59
 9/10 anonim ***** válasza:
nemtudom,de szerintem tök szexy lehet igy foltosan.nekem tetszene. :)
2011. máj. 13. 09:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Végül lekentem magam barnítóval, így szép egységes a színem, de nem tudom mostanában miért nem egyenletesen barnít a szoli:S
2011. máj. 14. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!