Fóliás melír otthon? Linkelne valaki oldalakat, képeket, videókat, hogy hogyan kell?
Nem, több árnyalatú szőke hajfestékkel szeretnék melírozni.
A sapkás melírral semmi gondom nincs, jól szokott sikerülni, de nem a fejbőrnél indul a csík, néha csak egy centi után, másrészt sokkal vékonyabb csíkokat szeretnék a hajamba.
A fodrász kilőve, a hajfesték ára is elég húzós lesz (bár csak kevés kell, így egy időre nem lesz gond vele), a fodrászok általában túl drágák, és a végén sose olyan, amilyenre szerettem volna.
Nekem sokszor csinálta fodrász így el tudom mesélni, de nekem szőkítő porral csinálta és úgy tudom a hagyományos festékekhez nem érhet fém!!!!Szóval vegyél hagyományos alufóliát, tépkedj belőle hosszú csíkokat. Fogj egy tincset és szedegess le belőle még apróbb tincseket (tupírfésű hátsó felével ez könnyen megy), tedd a tincs alá a fóliát, hogy az a tövéhez is hozzáérjen és szépen kend be a tincsed,csavard fel a fóliát, így rögzíteni is tudod és jöhet a következő tincs. Ha festékkel csinálod, amihez nem érhet fém, tehát alufólia sem, akkor csinálhatod átlátszó uzsis zsugorfóliára, így látod azt is, hogy mennyire fogta be a festék.
De itt jobban le van írva: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!