Milyen ötleteket tudtok göndör hajra, hogy ne legyen nagyon göndör?
Sziasztok!
Az lenne a problémám,hogy alapjában véve nem nagyon göndör a hajam,hanem csak az,hogy nagyon elalszom reggelre.
Sajnos ezmiatt minden nap vasalom...
+ ha már csinálok valami éphogy megerőltető feladatot,elkezdek izzadni és akkor már a hajam nem is marad egyenes...
Miket tudtok javasolni az ellen,hogy ne göndörödjön annyira,de viszont ne kelljen sokat vasalni rajta,legyen benne egy kis egyenesség mindig?
hajlakkal próbálkoztál már?
nekem az beszokott jönni hogy kifésülöm ráfújom kifésülöm...
Szerintem egyszerűbb és a hajadnak is jobb, ha megtanulod kezelni a göndör hajat. Sokkal nőiesebb tud lenni. Meg amúgy is, a vasalt tucatfrizutól a fejemet fogom, mikor minden második kicsaj ugyanolyan.
Egy jó fodrász kihozza a hajadból a legtöbbet. Kezelni meg piszok egyszerű, reggel felkelsz, spriccelős flakonból fújsz rá egy kis vizet, meggyűröd, ha sietsz, megszárítod.
Sajnos akármit kensz rá, ha hajlamos rá a hajad, úgyis visszaugrik. :S
Amúgy már a vizes módszert is csináltam...
De annyi az egész,hogy mikor vizes,megtörlöm,szárítok rajta,kifésülöm,még jobban göndörebb lesz... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!