Radical Dancing Queen szoláriumkrémről tapasztalatok?
Amit te írtál, ezt a fajtát nem ismerem, de Redical-ból használtam más fajtát!Az nagyon szuper volt!!!Kellemes illat, puha lett a bőröm,és nagyon barna lettem mellette!
Pedig az a tipikus, hófehérke vagyok amúgy,és nehezen is barnulok, d e ez nekem is bevált!
Ilyenem volt:
Nem lettem, jól masszírozd bele a bőrödbe, ja meg a kezedet töröld meg utána, mert nekem az ujjaim között ott maradt a krém, na ott foltos lett.:( De teljesen meg vagyok vele elégedve.
:)
persze, azt gondoltam..:)
okés, akkor letörlöm:D.. és a hátadat h kened be?:D (lehet kicsit hülye kérdés.)
és amikor abbahagyod a szolizást, akkor nem kopik le a barnaság foltokban? Olyanra gondolok, hogyha megdörzsölöd a böröd akkor lekopik szinte az egész barnaság..
én régen bekentem magam 2x-3x önbarnítós testápolóval, kíáncsi voltam h tényleg barnít-e :D..barnítótt, de foltokban:S.. és utána nem kentem be magam vele, aztán rondán dörzsölésre is le"hámlott" a barnaság..
ugye ezzel a krémmel nem fordulhat ez elő?:S
mármint ha egyszer abbahagyom a szolizást, vagy a krém használatát..
azt tudom, h a bőr rétegei cserélődnek..de szinte észrevétlenül..és arra lennék kíváncsi, h amikor abbahagyom a szolit vagy a krémet, akkor elhalványulok szépen lassan..vagy egyszercsak foltokban elkezd lejönni rólam..:S
és akkor a hátad sem lesz foltos?:O:D az tök jó..:)
hát én csak ezt szeretném használni, ha már megvettem. Sima testápolóval csak. :) én nem szoktam magam átradírozni, megvagyok a börömmel elégedve, csak szeretnék barnább lenni :) ezért gondoltam h megveszem ezt a szolis krémet..de ugye nem láttam h önbarnítós..és most berezeltem, h foltos leszek..
de akkor ezekszerint ha neked se lesz foltos a hátad, akkor remélem nem sem lesz sehol foltom tőle..:D amugy minden szolizáskor használod???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!