Mennyit fizetsz szolariumert Budapesten? Melyik keruletben?
Koszonom, hogy sikerult nem a kerdesre valaszolnod. Azt hittem egyertelmu, hogy azokat kerdezem, akik jarnak szoliba es fizetnek erte. :-)
Nyilvan neked olyanod van, amilyenem nekem nincs: idod, hogy egyaltalan le tudj fekudni napozni. Nekem meg a napi 4-5 ora alvast is nehez megszerveznem sajnos, a napozas nekem elerhetetlen. Es ez megy heti 7 napban, szoval a hetvegekre sem tartogathatom, mert az nekem olyan nap, mint a tobbi.
Azert kerdezem, mert most kezdtem szoliba jarni. Sok szoli van a kornyeken (15. kerulet), van olyan, ahol 5 percenkent 500 forint (csokicsoves), van, ahol 10 percig 600, utana 5 percenkent plusz egy szazas (szinten csokicsoves), van, ahol 600 forint alkalmankent, nincs hozza perc maximalizalva, nem csokicsoves, de szinten jo gepek.
Utobbi ketto nekem nagyon olcsonak tunik (hala Istennek jok is), kivancsi vagyok, hogy a tobbi keruletben milyen a helyzet.
Igen, ha 10 percre mesz az is 600 forint, ha 25-re, akkor az is annyi.
Ez a honlapjuk: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!