Mi mindenre lehet használni a Neogranormon krémet?
"A Neogranormon kenőcs hámosító, a bőr felmaródása, valamint kisebb hámhiányok kezelésére szolgáló kenőcs. Összetevőinek komplex hatása révén védi a hámsejteket, így az egészséges hámréteget is. Bőrregenerációt elősegítő hatása következtében fokozza a bőr ellenállását a fertőzésekkel szemben, elősegíti a hámsérülések gyógyulását. Alkalmas a felületes bőrsérülések, felmaródások (kidörzsölt orr, horzsolás), enyhe égési sebek hámosítására, valamint a pelenka okozta bőrgyulladás és szoptatás alatti berepedezett emlőbimbó kezelésére."
forrás: HáziPatika
és igen, százszor jobb a Sudocrem.
neogranormon én a babámnak használom popsikrémként nagyon jó.
hámosít-gyógyít
a sudokrém viszont szárít is, mert cink van benne, de ettől függetlenül jó.
Pl nekünk úgy szokta ajánlani a babánál a gyerekorvos a krémek használatát, hogy ha pl beteg volt a babám és nagyon kicsattant a feneke- sebes és piros volt neki- hogy a sudokrémmel csak végbél környékén kenegessem, a többi piros helyen meg a neogranormonnal...
bocsi, hogy ezzel példálozok, de nálunk most ez aktuális.
Szóval ugyanolyan jó, a sudocream- de jobban szárít.
a neogranormon 25 és 100grammos változataban kapható.
a 25grammos kb 7-800ft, a 100grammos pedig 2200ft körül van.
a sudokrémből is van 25grammos kb 6-800ft, a 125grammos pedig 2000ft.
Most vásároltam be a babámnak ezért tudom. :-)
DM-ben is kaphatók, illetve gyógyszertárban.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!