Milyen szín illene az én hajamhoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok!lenne egy teljesen természetes kérdésem,gondom van és nemtudok senki hez sem fordulni gondoltam itt hátha akad valaki aki ,,tényleg ért hozzá!beszeretném festeni a hajamat csak nemtudom eldönteni hogy milyenre.adjatok tanácsot!eredetileg barna hajam volt most olyan csokibarna valahol már majdnem feketének látszik,sötét a szemöldököm is olyan feketés.és kékes szürke a szemem,szóval hogy mit lehetne kezdeni vele feltöltök képet is.2011. máj. 9. 21:28
1/1 anonim válasza:
Vörös legyél, ez egyértelmü.
Én odavagyok vörösökért, persze az eredeti az igazi, de van pár lány akinél majdnem észrevehetetlen hogy festett, annyira jól el van találva.
Vörös legyél és képet is kérünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!