Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Élénk vörös hajat feketére?

Élénk vörös hajat feketére?

Figyelt kérdés
Ha befestem mennyire lesz vöröses? Elég sápadt a bőröm nem tudom jót tenne-e neki ha fekete lenne a hajam. A vörös jól áll de félek hogy a feketétől nagyon sápadt leszek. Na, és hogy milyen nehéz leszedni? Ha esetleg megunnám... Változtatni akarok mert már másfél éve vörös vagyok, szőkét akartam de az nagyon roncsolná a hajam ha kiszívnák, ezért gondoltam a feketét. Véleményeket várok :)
2011. máj. 9. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:

A Colour B4 az eddigi legjobb általam ismert színleszedő. Youtube-on rengeteg a videó róla, itt gyiken is vannak tapasztalatok, eddig egy embertől olvastam negatívumot. Amiket meg youtube-on néztem, mind bevált, és a vöröset is leszedi - holott a fekete mellett az az egyik legmakacsabb szín.

Ha simán a vöröset kezdenéd el feketére festeni, szerintem folyamatosan dobná le a festéket, és foltos lenne.

Sok sikert. :)

(Nekem hófehér bőröm van, sötét szemem, fekete volt a hajam három évig. Valóban öregített a vonásaimon, de alapjáraton "babaarcom" van, nekem jól állt nagyon. Most azonban már nem vállalnám be. :) )

2011. máj. 9. 15:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Utánanézek annak a leszedőnek :)
2011. máj. 9. 15:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem szedte le a color b4 a vöröset.. bár ez nem biztos, hogy a termék hibája, egyrészt mert szőkítős volt a festék, ami megváltoztatja a haj szerkezetét, másrészt meg elfogyott az első öblítés után a meleg víz.. xD Majd lehet megpróbálom még egyszer. Kicsit talán világosabb lett a hajam színe tőle, ártani meg egyáltalán nem ártott, szóval egy próbát megér. Én most barnára szeretném "visszacsinálni" a hajam. :D
2011. máj. 11. 13:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Nekem is barna az eredeti, szóval ki tudja mi lesz :) De barátom nővére fodrász, szerintem majd kifaggatom az a biztos (ha lesz vmi a hajammal úgyis ő teszi :D)
2011. máj. 11. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!