Milyen hajat vágassak? (kép)
Figyelt kérdés
Holnap megyek fodrászhoz ballagás miatt és nem tudom h milyet vágassak, de olyan kéne amit megtudnék csinálni alkalmira, tehát begöndöríteni, vagy feltűzni.
2011. máj. 8. 18:15
1/3 anonim válasza:
Vágj frufrut.Amúgy ebből nagyon sok mindent nem tudsz csinálni.De nézz utána a youtubeon rengeteg videó van.
2/3 anonim válasza:
Szerintem fodrászhoz, ballagás után menj, mert a hajaddal minél hoszabb,. annál több dolgot tudsz csinálni. Fufrut viszont kéne vágnod. fogd össze felül majd jobbravagy balra húzd el és úgy vágd le, majd vízszintesen vágd. ettől lépcsőzetes fufrut kapsz.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) azért szeretnék most elmenni mert már olyan hülyén áll és nem tudok vele mit kezdeni, arra is gondoltam hogy a ballagás napján megyek fodrászhoz és ő majd megcsinálja alkalmira, de a fodrászunk későn nyit és elkésnék a ballagásról.....szóval magamnak szeretném megcsinálni. a frufruval már próbálkoztam régebben, csak az a baj vele, hogy pont ott oldalt van egy forgó és 'kettécsapódik' a frufrum mint a képen....
2011. máj. 8. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!