Lehet saját magamnak a válig érő hajamból konytot csinálni? Hogyan? Mi kell hozzá?
Szia, én úgy szoktam, mikor még kicsit hosszabb volt, hogy hátul összefogtam egy semleges színű gumival (ami később nem feltűnő), és vettem 10-15 kis hajcsipeszt, vagy hullámcsatot. Szétosztottam a hajat kis tincsekre, ezeker megcsavartam a végénél fogva annyira, hogy összeugorjanak maguktól, és végül egyeségvel megtűztem őket a csatokkal, úgy hogy balra jobbra, fel, meg le egyformán jusson belőlük. Egyrészt nagyon szép, másrészt egyszerű, és kicsit bohém is, a kiállő hajvégek miatt.
Vagy még egyszerűbb, ha elég hozzá a hajad, hogy összegumizod, picit magasabbra, a copfot megtekered, amig magától ősszeugrik, és körben megtűzöd. A ruhádhoz illő csipeszekkel, vagy díszatett hajtűkkel nagyon elegáns.
Ha éppencsak vállig ér a hajad, mint most az enyém, hogy alig tudod összekötni, akkor szerintem bele kell nyugodni, hogy túl rövid.
köszi szépen ez jól hangzik.
hát nem rövid,mert már próbáltam úgy hogy összefogom lófarokba és abból sima konytot csak szétcsúszot.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!