Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Palette instant color tényleg...

Palette instant color tényleg jó? Sokái tartós festékkel festettem a hajam, de már nem akarom azzal. Bővebben lent

Figyelt kérdés
Szóval 3 éve kezdtem festeni a hajamat, feketére. Alapból szőksébarna vagyok. Festettem soká, aztán úgy döntöttem hogy hagyom lenövezteni mert roncsolja meg minden. Aztán akkor kipróbáltam a színezőt, mert nembírtam ki, mert nagyon nemszeretem az eredeti hajszínemet. Ez volt novemberben,a zóta újra hagytam lenövesztnei, de most hallottam a palette instant colorról, ami 6-8 mosás után kijön, csak az lenne a kérdésem, hogy mivel a hajamon van tartós festék is(bár az lehet hogy már lenőtt, mert vágva is volt belőle), de a színező még rajta van, lehete így ráfesteni? meg biztosan ki-e fog jönni az instant color? Előre is köszönöm a válaszotokat.
2011. máj. 8. 12:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Ki fog jönni, de készülj rá, hogy az fokozatosan kopik, tehát már a második mosásnál nem olyan a színe.

Idő kell hozzá, hogy teljesen eltűnjön, a 6-8 mosás lesz majd 16 is. :)

Erre is igaz, minél többször fested át vele a hajad, annál lassabban fog lekopni, ha abbahagyod.

2011. máj. 8. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Tudtommal ezt már nem is lehet kapni sehol. :D (de ha látsz valahol, szólj, egyszer kipróbálom poénból a feketét)

Rá lehet festeni, de hosszú távon ugyanúgy tönkreteszi a hajat azért ez is, mert csak vegyszer.

De nyárra nem ajánlom, mert az ilyenek szeretik ereszteni a színük, ami strandon azért elég ciki lesz. Esőben összefogja a füled, arcod, ruhád. Na meg mivel nagy a különbség az eredeti hajszínedtől, ezért elég feltűnő lesz, ha nem teljesen egyenletesen kopik.

Szerintem próbálj megbarátkozni az eredeti hajszíneddel, esetleg dobd fel melírral, vagy valami, vagy festesd rendesen, de ez inkább csak próbálkozni jó. Meg kicsit költséges is lenne, akkor inkább fodrásszal festesd feketére, sokkal jobb, mint a homemade, nem lesz olyan sprőd és durva utána a hajad, több ismerősömnek is ez a tapasztalata.

Palette amúgy szerintem elég tré, nekem sárga dobozos, 26 mosásos volt, ki nem jött, a hajam lila lett, és 3ból egyik sem hasonlított arra a színre, amit ígértek. -.-

2011. máj. 8. 14:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, csak azt akartam hogy ne nőjön le fokozatosan hanem kopjon. strandra nem igazán járok, szóval az nem probléma:) nagyon ritkán csak. amúgy én szlovákiai vagyok, itt még állítólag van ez a termék. szóval fekete is rendesen kimosódni fog, nem lenőni?
2011. máj. 8. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!