Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vizsgára szeretnék valamilyen...

Vizsgára szeretnék valamilyen hajat. Valakinek valami ötlet?

Figyelt kérdés
azon gondolkoztam hogy mien hajat csináljak szóbelire...rövid hajam van(victoria backham-es)ééés miet csináljak....???
2011. máj. 8. 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:
miért kellene vizsgára hajat csinálni?! :) az azért mégsem egy szallagavató.... de ha nagyon akarsz akkor szárítsd be mnagadnak és hagyd úgy. vagy vasald ki szépen. vagy mondjuk ha ned is van olyan oldalfrufrud mint vic.-nek akkor nem azon az oldalon amelyikre söpröd az oldal frufrut hanem a másik oldalt (ahonnan elsöpröd) na szóval oda oldalra rakj bele ilyen díszes hullám csattokat, mondjuk olyat amin virágok vannak.vagy akár a másik oldalra is lehet. csak ne tűzd fel mert ilyen rövid hajnak az hülyén áll.
2011. máj. 8. 11:43
 2/7 A kérdező kommentje:
kösziiii
2011. máj. 8. 12:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem legyen valami szigorú, vagy jókislányos, esetleg egy vastagabb, egyszínű hajpántot teszel bele.

Gondolom, fekete nadrág/szoknya, fehér blúz lesz rajtad, akkor egy fekete hajpánt pont jó lenne.

A vizsgabiztosok nem igen szeretik a divatbemutatót, ők jobban odavannak azokért, akik ránézésre eminens jókislánynak látszanak.

2011. máj. 8. 12:34
 4/7 A kérdező kommentje:
kösziii!!!!
2011. máj. 8. 13:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Visgára nem kell hajat kreálni mert a vizsgáztatók előtt a csinibabák sosem keltenek jó benyomást. Legyen tiszta, nem kócos, nem feltűnő, ennyi.
2011. máj. 8. 13:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha pöpecül kifestve és fasza hajjal mész vizsgára, akkor az lesz a benyomás, hogy nagyon ráértél, vagyis mindent tudsz, ugyebár. Addig kérdezget akár, amíg nem talál olyat, amit tényleg nem tudsz. xD Akit meg nem érdekel, azt nem érdekli.

Nekem is csak a hajpánt, ráf ugrott be, ilyen hajból nem sok mindent tudnék kihozni.

És irigyellek, ha vizsga előtt ráérsz ilyenekre, én örülök, ha annyi időm van, hogy valami emberi(bb) arcot fessek magamnak. :D

2011. máj. 8. 14:09
 7/7 A kérdező kommentje:
köszike:) egyébként csak azért érek rá mert nálunk van csak a suliba belső vizsga ...:S(7.eseknek) és nem non kell sokat tanulni....:DD
2011. máj. 8. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!