Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinek mi a véleménye a hámlasz...

Kinek mi a véleménye a hámlasztásról?

Figyelt kérdés
Régebben az arcom igen pattanásos volt. A sok nyomkodás után sok heg keletkezet az arcomon. Most egy kicsit utána néztem itt ott és találtam egy olyat hogy hámlasztás. Erre felfigyeltem és szeretném hogy aki erről tud valamit is(például egyszeri kezelés alatt helyre lehet-e hozni az arcomat, mennyire fájdalmas, mennyibe kerül, stb.), az leírhatná róla a véleményét.
2011. máj. 6. 19:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Itt is különböző módszerek vannak,lézer,savas hámlasztás,bőrcsiszolás.A kozmetikus dönti el melyikre van szükség.De,ezeket a kezeléseket tavaszon vagy őszön végezzük,mert erős a fény és pigmentrendellenességgel jár,ha nagy UV éri.
2011. máj. 7. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!