Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A Revalid kapszula mennyire...

A Revalid kapszula mennyire vált be nektek?

Figyelt kérdés
És a hatása például a haj növekedésre mennyire volt látványos, mert elsősorban nekem erre kéne.(:
2011. máj. 6. 17:57
 1/2 anonim ***** válasza:
semennyire nem vált be! Ne ilyen agyonreklámozottat vegyél.Az a baj amit én szedtem annak nem tudom már a nevét, de német és barna a doboza, és nagy vöröses barna bogyókból áll. Érdeklődj egy patikában, az nagyon jó volt.
2011. máj. 6. 23:35
 2/2 anonim válasza:

Szia nekem tökeletesen bevalt! Ráadásul az ajanlott 3havi adag helyett csak 1 havit szedtem be es azt is ugy, h napi egyet csak! A hajam azota sem hullik pedig mar 1 eve is h szedtem es a hajam is elkezdett nöni...nagyon sok baba hajam volt a kezdetekben... most meg mar sokkal sürübb is miota megnöttek a baba hajak :) En ajanlani tudom csak!

Mar ajanlottam egy ferfi ismerösömnek is aki erösen kopaszodott es neki is sokat segitett! Ujra nö a haja, sürüsödik! :)

Hasznald batran!!! Nekem nagyon bevalt!!!! 24/n

2011. máj. 7. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!