Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Dr. Kelen Fitness Orange -...

Dr. Kelen Fitness Orange - cellulit elleni gél Kinek vált be mennyi idő alatt és milyen látványos?

Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 15:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Én a Dr. Kelen Fittnes Figure-t használom (ez a 2 in 1 anticellulit + karcsúsító gél), emellett rendszeresen futok, rengeteg vizet iszom és egészségesen táplálkozom, így kb. 1 év alatt szinte minden narancsbőröm eltűnt, van még, de nagyítóval kell keresni.

Nem hiszem, hogy magában egy krém segít, sőt, szerintem nekem is inkább a többi dolog hozta meg a javulást, de ha már megvettem, nem veszítek vele semmit, ha futás előtt magamra kenem. :)

2011. máj. 6. 17:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat :) Én is úgy gondoltam h változtatok teljesen de gondoltam a krémmel el tűnhet nyárra a narancsbőröm :D
2011. máj. 6. 20:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem bevált. Egy hét használat után simább lett a bőröm és a stria is halványult. Két hét után már nem pirosodott a bőröm tőle, de edzések után (ha fóliával betekercseltem a combom), látványosabb hatása volt. Egy literes kiszerelést vettem belőle, mert azt olvastam, hogy sok kell belőle egy használathoz. Erős gyömbéres az illata viszonylag sok kell belőle, de hasznos.
2015. márc. 30. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!