Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan "működnek" a mitesszerek?

Hogyan "működnek" a mitesszerek?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy ha mondjuk nem nyomom ki a pattanást és leszárad akkor kitisztul a pórus is?

Vagy benne marad a mitesszer és újra begyullad majd? és ha igen, mennyi idő mire begyullad? Mert nekem alapból 2-3 szokott lenni és egyszerre jön ki több (akár 10-20, de ilyen nagy begyulladt nem szokott lenni csak viszonylag "kisebbek"), kb 3-4 hetente. 20/F

És mi lenne a megoldás?

Most radírozni szoktam(heti 2x) + sima vízzel arcot mosok, de már sok mindent próbáltam és nem nagyon változik a helyzet.

Viszont tele vannak a két arcomon és az orromon lévő pórusok barnás "kosszal" az is mitesszer? :S

Kicsi hosszú lett, szal előre is köszi a végigolvasod és még válaszolsz is! :D

2011. máj. 6. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Hetente egyszer kb 10percig gőzöld az arcod kamillás gőzzel(Forróvíz+kamilla,fölé hajolsz,törcsi a fejedre és várj).Ha kitágultak a pórusok akkor könnyen kinyomhatod őket.Ne a körmöddel,moss kezet és zsepivel mondjuk.Ha kinyomtad akkor tonik esetleg hidratáló és nem fognak begyulladni.Hiába radírozod,a "beragadt"szenyezződést szerintem nem fogja kihozni.
2011. máj. 6. 15:47
 2/5 A kérdező kommentje:

Értem, köszi!

Tegyük fel hogy sikerül kinyomkodnom :D, vagy kozmetikusnak.

De nem lesznek megint újabbak mire már elmúlna a cékla vörösség? :P

Tudom ezt látatlanban nem lehet megmondani, csak hogy van-e esetleg valami krém vagy tudom is én amivel aztán meg lehet előzni?

2011. máj. 6. 17:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát sajnos én még nem találkoztam ilyen csodakencével.Tudod ami bejut a pórusok mélyébe, azt onnan nem nagyon szedi ki semmi,max a felszinét tisztítja ki.

A pirosságra visszatérve,ha jó kozmetikus csinálja,vagy te esetleg jól megcsinálod magadnak(mint írtam,ne körömmel,ne sértsd fel a bőröd)akkor max egy napig piros.

Kozmetikust is jól válassz,mert itt gyakorin olastam párszor,hogy sokan hetekig járkáltak vörös/sebes fejjel egy-egy kezelés után.

Nálam ez vált be:Hetente egyszer gőzölés+nyomkodás(a pattanásokat ne,csak a miteszereket)

Minden reggel sima vízzel mosok arcot,este(mivel a sminket el kell távolítanom)arcmosás,tonik és hidratáló krém(a sok szárító kence miatt hidratálom,mert különben hámlik a bőröm)

A radírozás elég szerintem 2-3 naponta.

Ja és ami még nagyon bejött,az Avonból lehet rendelni(800ft körül van)holtengeri iszapos arcpakolást(planet spa).Ezt a barátom is használja hetente egyszer és szépen kiszívja a fölösleges zsírt a bőrödből.

Elvileg a szalicil savat tartalmazó készítmények a legjobbak miteszerek ellen.

Egy sminkes blogon ajánlotta egy csaj az aszpirin maszkot.(ez is szalicilsavat tartalmaz,de sok arctisztító is)Egy fél aszpirint feloldott egy kevés vízbe és hetente egyszer ezt kente az arcára.Szerinte nagyon jó,de sokan drasztikusnak tartják ezt a módszert.

Hát bocsi,hogy ilyen sokatr írtam,de gondoltam leírom nekem mi használt:)

2011. máj. 6. 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Ja és igyál sok folyadékot(esetleg zöldteát),mert ez kimossa a szervezetedből a salakanyagokat és a mérgeket.

Kerüld a mogyorót és olajos magvakat.

Sokaknak bejön,hogy megesznek egy borsónyi élesztőt hetente(én még nem próbáltam:)

Na mostmár befejeztem,hogy mások is írhassanak:D

2011. máj. 6. 17:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi hogy részletesen leírtad. :)

Amúgy élesztőt most is eszem de szerintem semmit se ér :D

A nyomkodással csak egy bajom van hogy igazából nem vagyok biztos benne, hogy azok mitesszerek inkább csak olyan mintha tágak lennének a pórusok, de ha egyszer begyullad kell lennie mitesszernek is, nem?

2011. máj. 6. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!