Melyik hajszín állna nekem jobban? És melyik roncsolná jobbana hajamat? (képpel)
Most ilyen színű a hajam ;
és ilyet szeretnék ;
VAGY ! fekete hajat
barna szemem van, barna szemöldök ! szerintetek melyik illene jobban? és melyiktől károsodna jobban a hajam?? azért kérdezem, mert így sincs egy olyan nagyon erős szálú hajam, és hallottam már olyat, hogy aki feketére festi, kihullik a haja stb :S
ti melyiket ajánlanátok? és hogy lehet azt a hajszínt elérni?? (2, kép)
szerintem a sötét haj jobban áll neked.
és mindegy milyenre fested a hajad,hullani fog.
Szerintem jól állna neked a 2. :)
Hogy jobban hullani fog e,nem tudom,de naponta esik ki 100 db. még ha nem is vasalod,fested stb. stb.
Évekig volt a hajam fekete, és nem hullott, nem tört, semmi baja nem volt.
Nem mindenkinél egyforma.
A sötét hajadból csak hidrogénnel és szőkítőporral lehet ilyen világosabb (nem is tudom milyen) árnyalatot szívatni, és már a belinkelt képen is látszik, hogy milyen száraz, töredezett a csaj haja is.
Vékony szálú, kevés hajra nem ajánlanám, nagyon durva lesz és törni fog.
Inkább javasolnék fekete hajszínezőt, az kevésbé fog ártani.
Amúgy én inkább egy kellemes melegfényű kakaóbarnát próbálnék ki a helyedben nyárra, nem túl világos, nem túl sötét, és szerintem befogná a hajad szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!