Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lekapartam 2-3 szeplőt az...

Lekapartam 2-3 szeplőt az orromról, bőr rákot kaphatok miatta?

Figyelt kérdés
Lekapartam néhány szeplőt, azt hallottam hogy bőr rákot kaphatok a későbbiekben emiatt, nagyon ideges vagyok emiatt most, félek. Most akkor bőr rákot fogok kapni a későbbiekben?
2011. máj. 5. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem,én is kapartam már le párat véletlenül!

Nyugi nem lez baj:) de ha elváltozást veszel észre akkor irány a doki!

2011. máj. 5. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Már nem azért de szeplőt hogy kaparsz le? azt nem lehet lekaparni, mivel nem dudorodik ki. Te anyajegyet kapartál le vagy valami mást, de szeplőt biztosan nem.
2011. máj. 5. 23:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Anyajelet biztosan nem az arcom televan ilyen világosbarna pötyökkel, azok szeplők kérdeztem. És igen le lehet kaparni őket.
2011. máj. 5. 23:09
 4/5 anonim ***** válasza:
azok mitesszerek, nem szeplők :) szerintem...
2011. máj. 6. 16:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem mitesszerek, azok is vannak, ilyen világosbarna alig látható pöttyök vagy foltok, de nem mitesszerek.
2011. máj. 6. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!