Magyar embernek van természetes fekete haja? Ekkor cigány vér van az illetőben?
Szerintem nincs olyan, hogy tiszta magyar, cigány vér meg tuti mindenkiben van, lehet, hogy csak ükszülői szinten, de kikderülhetetlen. XD
Amúgy ja, nekem is van szőke, kék szemű cigány ismerősöm, meg fekete hajú nem cigány is. Egyenes, vastag szálú, szép haja van, család ismert része magyar, esetleg vonások alapjn némi zsidóvér lehet a családban, de cigány nem nagyon.
És tessék, én német-szlovák ősökkel, magyar családdal teljesen uncsi barna hajú-szemű lettem. :D
talán azért, mert az ős magyar haj, szem szín barna. Igen mindenkiben van más vér is, de akinek alapból koromfekete a haja ott valószínűleg nem az ük-ük-ük nagyapa volt a cigány, hanem mondjuk az apa, vagy nagyapa.
A négerek is kifehérednek, ha fehér emberrel kereszteződnek, ez egy szép fokozatos dolog. A hajszínért (és bőrszínért) valószínűleg nem 1db gén felelős, tehát minél közelebbi a (tf.) cigány rokon, annál erősebben jön elő külső megjelenésben.
persze, van.
a magyaroknak mindenféle színű hajuk van, de a legtöbb a barna. attól még, hogy sötét vagy fekete, nem cigány..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!