Mennyi idős korig "illik" a hosszú haj?
a hosszú haj mindig fiatalít. és egyáltalán nincs korhoz kötve a frizura. inkább akkor szokták korhoz kötni mikor egy 18 éves levágatja a haját rövidre hogy mennyire felnőttes lett így. de szerintem a hosszú haj tökéletes mindenkinek.
inkább a rövid az ami nem minden korosztálynak való.
nem tudom, miért mondja azt bárki is h 30 fölött nem illik a rövid haj :D vagy hogy honnan szedte ezt a hülyeséget :D anyukám 48 és vállig érő hullámos haja van frufruval, de legtöbbször feltűzi. egyébként 40 éves koráig amióta az eszemet tudom, rövid volt a haja, akkor rájött, hogy hosszút akar, és jobban is néz ki vele :)
illetve a dédimamám, amíg élt (84 évesen) hátközépig érő csodaszép ősz (nem szürke, hanem szinte ezüstfehér) haja volt. szerintem gyönyörű volt, úgy nézett ki vele, mint egy angyal :)
én 100 h nem vágatom le, legyek akármennyi idős is később, egyszerűen olyan a fejformám, hogy hülyén néznék ki vele. max. csak akkor vágnám rövidebbre, ha nagyon ritkulna. és ezért is vágják le szerintem az idősebbek - hogy ne látszon, hogy hullik. aki meg azt mondja, hogy ez így illik, az csak irigyli azt, akinek még 50 évesen is dús a haja.
A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:53
Ekkora hulyeseget:
Nicole Kidman 44 ev
Salma Hayek 45 ev
Angelina Jolie 36 ev
Monica Belluci 47ev es meg sorolhatnam....
Legyszi szoljal nekik, h milyen szarul neznek mar ki, hosszu hajjal es vagassak le!!Jah es ciki is!
Gondolom a kérdező nem ugy néz ki mint a te felsorolt sztárjaid:D És azt írta göndör az eredeti haja.Háhh hogynéz az már ugy ki???Hosszú
göndör haj....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!