Szerintetek melyik a legjobb hajvégápoló?
Figyelt kérdés
Most lesz a szálka levágva és szeretném ápolni, hogy minél hamarabb nőjön..köszi.2011. máj. 3. 16:11
1/8 anonim válasza:
Rossmannban vettem "Szilikonos hajvégápolót" 990Ft-ért. Hát többet nem is veszek mást:) Amióta használom egyáltalán nem törik a hajam
2/8 anonim válasza:
énis nemsokára levágatom a töredezett részt..én sokféle hajvégápolót próbáltam pl: Avonosat de nemsokatért...a Rossmannban milyen márkájút vettél?
3/8 A kérdező kommentje:
igen milyet vettél? egyébként got2b ilyenekről mit gondoltok?
2011. máj. 3. 18:37
4/8 anonim válasza:
nincs márkája [link]
"szilikonos hajvégápoló. ennyi van ráírva. De tényleg ennél jobbat még nem használtam azóta egyáltalán nem törik a hajam:) A samponoknál szokott lenni legalsó polcon.
Got2b-bol meg csak hővédőt használok szal arról nem tudok nyilatkozni:\
Remélem tudtam segíteni:)
5/8 anonim válasza:
Nekem is a rossmannban kapható szilikonos hajvégápoló vált be :) Már 3. éve csak ezt használom. Többet is kipróbáltam, de ez vált be leginkább.
6/8 A kérdező kommentje:
fodrászok írták hogy csak külsőleg jó belsőleg roncsol és csak látszolagos...de ha az előttem szóló már 3éve használja....nemtom:S de köszi...
2011. máj. 3. 19:05
7/8 anonim válasza:
Nekem meg az Avonos vált be, de pl a sokkal "márkásabb" Gliss Kur egyáltalán nem. Szerintem egyénfüggő.
8/8 anonim válasza:
én is azt használom, amit a 18.41-es :) kb 1000-1500 ft, Tesco-ban is lehet kapni, nekem 1-2 évig simán elég, mert csak hetente kenem be vele a hajvégeket. mellesleg az illata is isteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!