Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy kell használni a ricinus...

Hogy kell használni a ricinus hajpakolást?

Figyelt kérdés
Mindenki máshogy csinálja,én,hogy csináljam,hogy használjon is?Meg a Bánfi hajszesz, attól is nő a haj?
2011. máj. 1. 14:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Tényleg mindenki másképp csinálja, én is csak azt tudom leírni, ahogy én használom: 1 ek étolaj + 2 tk ricinusolaj + 1 tojás sárgája. Éjszakára fenthagyom, reggel lemosom.

Én nem hajnövesztésre használom, mert az enyém egyébként is nagyon gyorsan nő, viszont sokan mondják, hogy arra is hatásos. Viszont hogy az én hajam szebb, puhább, fényesebb tőle, az biztos, sőt, alig akar zsírosodni, ami vicces, mert eddig hajmosás után 1-2 nappal már zsíros volt, most meg már mosnám rutinból, és egyszerűen nem akar zsírosodni :D

Úgyhogy nálam bevált nagyon.

2011. máj. 1. 14:23
 2/3 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm :)

Még jöhetnek válaszok.

2011. máj. 1. 14:26
 3/3 anonim ***** válasza:

megmosod a hajad, teszel a tenyeredben egy kupaknyi hajbalzsamot aztán arra egy kupaknyi ricinus olajat majd rárakod a hajadra 40 percre lemosod aztán megmosod megint samponnal és megszárítod! Nagyon jó! Egyszerű és hatásos! Nekem nagyon sokat nőt a hajam amióta használom, fényesebb, dúsabb is lett! Ajánlom!

Én használom a Bánfi termékeket is! Van amikor együtt a kettőt van amikor külön külön! Ha együtt akkor a bánfi balzsammal keverem össze a ricunus olajjal és még hozzá egy kis bánfi hajszesz és úgy hagyom rajta 40 percig!

2011. máj. 3. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!