Fodrászok / -tanulók! Hol tudok hasznos anyagot letölteni festéselméletről?
Figyelt kérdés
Amiben részletesen le van írva, milyen hajat hogy, milyen arányokkal, oxival stb. kell festeni.2011. máj. 1. 13:52
1/6 anonim válasza:
Tesóm fodrász lesz, majd felhívom a figyelmét erre a kérdésre és keres neked anyagot.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi előre is! Én is fodrásznak tanulok, de mivel egy gyorstalpaló felnőttképzésen vagyok, elég hanyagul vesznek mindent, szeretnék jobban utánajárni a dolgoknak.
2011. máj. 5. 08:10
3/6 anonim válasza:
Megértem, hát tesóm meg rendes nappali képzésre jár, de itt sem nagyon törik magukat, ilyeneket csináltatnak velük pl.: ablakpucolás, takarítás stb. azt mondja a legjobbak, a tankönyvekben vannak ilyen anyagok, kaptál? Hétvégén nekiül a net elé jobban, és amint talál írok :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, nagyon rendesek vagytok! :))
2011. máj. 8. 09:15
5/6 A kérdező kommentje:
Ja és amúgy van 2 fodrászos könyvünk a Beato A. Kiadótól (Fodrász szakismeret I-II.) Itt mondjuk jól le van írva pár dolog, de úgy tudom, sok mindent gyakorlatban másként kell csinálni, mint elméletben. (Pl. az oxi töménységét illetően)
És jó lenne olyan anyag, ahol sokkal részletesebben le vannak írva a dolgok.
2011. máj. 10. 19:59
6/6 anonim válasza:
Szia. Először is bocsánat a késői válaszért, de nézegette itt neten, és nem igazán talált olyan dolgot ami használható lenne :S ez a két könyvük nekik is megvan, de nem tanul belőlle. Könyvtárból szerezte be Möller Schoeneberg Fodrászat című tankönyvet. Nagyon jó anyagok vannak benne és részletesebben leírja a dolgokat. Pl.: A szőkítés műveletei ez egy nagy fejezet 11 részre bontva. A festés és szinezés technológiája rész 100 oldalon keresztül van. Remélem betudod szerezni ez a könyvet és bocsánat, ha nem tudtam segíteni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!