Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Narancsbőrre melyik krém jó?

Narancsbőrre melyik krém jó?

Figyelt kérdés

Oké, tudom, sport, étkezés, stb. Nekem viszont olyan gondom van, hogy -bár bevallom az étkezés se a legjobb, és mozogni is csak most kezdek újra (régen már tornáztam fitness dvd-kre, csak ellustultam) - az utóbbi időben erősebb lett a narancsbőröm. Édességet és ilyesmit nem eszek többet, mint korábban, sőt kevesebbet viszont többet stresszelek. Nyilván ez az egyik legnagyobb probléma nálam.

Régen próbálkoztam a balea cellulit elleni krémével és egy kis változást észrevettem, de sajna már semelyik dm-ben nem találom a polcokon ezt a terméket.

Az Avonnak van egy solutions meg egy Anew-s cellulit kréme, azokkal kapcsolatban van valakinek jó tapasztalata? Vagy valami más krém?

2011. ápr. 29. 20:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem lesz majd megint a balea, most jön a szezon.

Jó nagyon még az Eveline slim extreme 3d zseléje és nem is drága, én Douglasban vettem tavaly 1200 ft-ért. Talán a legjobb eddig...és sok víz és mozgás stb.:-)

2011. ápr. 29. 21:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Rossmannban vettem Dr. Kelen Fitness Figure 2 in 1 anticellulit + karcsúsító gélt, mozgás és egészséges táplálkozás mellett nekem nagyon bevált.
2011. ápr. 29. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!