Melyik samponnak/balzsamnak van a legjobb illata és még jó is?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 17:51
1/6 anonim válasza:
Múltkor vettem Wella pro series repair balzsamot, igazán jó balzsam és szerintem nagyon jó az illata. :)
2/6 anonim válasza:
honnan tudjuk hogy a te szaglásodnak mi a jó és a mi a nem jó illat? menj el egy dm-be és szagold végig őket.
3/6 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: Köszi:)
Második válaszoló:Fogd vissza magad mert szerintem nem azt kérte,hogy döntsd el helyette mi tetszik neki,hanem az érdekli,hogy másnak mi tetszik..nem kell beírni bunkóságokat,ha ilyen életképtelen vagy akkor orvossal beszélgess és ne ide írkálj!!(a kérdező barátja voltam!)
2011. ápr. 28. 18:47
4/6 habibi válasza:
szia :)
Palmolive- barackos- nagyon finom az illata és szerintem jó is
Herbal Essensis-a volumennövelőset használom, és ennek is isteni az illata
Garnier- barna hajra való sampon -kakaós-olyan finooom :)
6/6 anonim válasza:
Syoss is nagyon finom, de nekem kedvencem John Frieda Frizz&Ease hajpakolása. Nem olcsó, 2500Ft egy nagyobb tégely, de lehet kis zacskósat is kapni, az 500Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!