Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen frizurákat ajánlotok...

Milyen frizurákat ajánlotok váll alatt 20 cm-ig érő nagyon hullámos és nagyon dús hajra?

Figyelt kérdés
eddig copfba meg befonva volt, de már kezdem unni.
2011. ápr. 28. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
vasald ki!!! :)
2011. ápr. 28. 18:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi:).. Próbáltam már.. kb 2 órán keresztül tartott a hatása utána szép lassan visszaugrott :S
2011. ápr. 28. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:

milyen az arcformád?

amúgy nekem is ilyen hajam van, régen utáltam és folyamatosan vasaltam, de rájöttem, hogy anélkül sokkal szebb és természetesebb tud lenni. na meg nekem az arcomhoz is jobban illik, mint a szögegyenes. magadon melyik tetszett neked jobban, egyenesen vagy simán?

2011. ápr. 28. 21:51
 4/5 A kérdező kommentje:

húú.. nehéz írni. Kerek, kicsit tojás alakú és az ajkam felé kicsit csúcsosodik.

Szeretem a hullámos hajam, csak az a baj vele, hogy nagyon szétáll ha kiengedem, és a végének a tapintása kicsit sprőd. Ha kivasalom jobb a tapintása, de kb 1 óra mire kész.

Röviden.Nem tudom eldönteni...:)

2011. ápr. 29. 18:51
 5/5 A kérdező kommentje:
*leírni
2011. ápr. 29. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!