Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi ideíg jó egy eldobhatós...

Mennyi ideíg jó egy eldobhatós olcsó borotva?

Figyelt kérdés
2009. márc. 6. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mire használod és mennyit.

Ha a lábaidat borotválod vele, bokától térdig kb. akkor 2-3 alkalom.

Általában amíg a krémezőcsík lekopik, vagy az után még 1-2 alkalom.

De van egy mondás: Az eldobható borotvában az a jó, hogy eldobható. Szakemberek azonnal dobnák is el, ők a tartós cserélhető pengéjű borotvát ajánlják.

Én Gilette vagy wilkinson eldobható borotvát szoktam venni, sok van benne és nem is drága. És ezek egész sokáig kihúzzák. De ha használsz hozzá borotvazselét vagy habot ha másnem tusfürdőt akkor tovább kitart.

2009. márc. 6. 23:01
 2/4 anonim ***** válasza:
41%
Max.2 alkalom.
2009. márc. 6. 23:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

én úgy, hogy 2-3 naponta borotváltam a lábam és a hónaljam, úgy több hónapig is tudtam használni (2-3)

igaz az a csík, az elkopott, de annak ellenért ugyanolyan jól működött és mindig borotvahabbal, vagy tusfürdővel használtam.

2009. márc. 7. 13:10
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Azt se tustam, hogy tusfürdőt is lehet használni hozzá... tegnap használtam ilyen borotvát először, de csak lent. (Ott nem viszi az aksis fűnyíró.) Fürdővizet használtam. Az acromra ezt a pengés borotvát valahogy nem igazán merném használni... de így vagyok az orrszőrnyíróval is, az is van már egy éve, amióta megvettem a fiókban pihen, majd valamikor ha ráveszem magam kipróbálom...
2009. márc. 7. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!