Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem ciki ez a fodrász előtt?

Nem ciki ez a fodrász előtt?

Figyelt kérdés

Nem járok fodrászhoz, a nővérem vág néha a végéből, és ennyi. Így nincs "bejáratott", megbízható fodrászom, ráadásul ahol tanulok (Pest) nem ismerek senkit, akitől tippet kérhetnék. Na mindegy, nem is ez a lényeg.

Olyan hajat szeretnék, mint amilyen Jennifer Anistonnak van. Ugye ezt úgy a legegyszerűbb tolmácsolni a fodrásznak, hogy képet viszek róla. De nem fog magában kiröhögni, amiért Jennifer Anistonra "akarok hasonlítani"? Mert korántsem vagyok olyan szép...és nem akarom hogy kiröhögjön, milyen magasra teszem a lécet..

2011. ápr. 27. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem ciki!

Te nem hasonlítani akarsz rá,hanem olyan hajat szeretnél...ennyi...

Na én meg egy menyasszonyról vittem képet,hogy olyan kontyot akarok,pedig nem menyasszony voltam....hülyének nézhetett volna hogy minek nekem menyasszonyi konty...

2011. ápr. 27. 17:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudom..de úgy utálok kozmetikusnál/fodrásznál ülni, mert mindig az jár a fejemben közben, hogy biztos arra gondol hogy milyen csúnya vagyok, a bőröm, a hajam.. :(
2011. ápr. 27. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

Rengetegen visznek képet, nem fog hülyének nézni, viszont sokkal egyszerűbb mint elmondani mit akarsz. Szerintem inkább örül majd neki. Meg te is mert tuti megérti milyen hajat akarsz és nem rontja el:D

Ja én is mindig képet viszek, ráadásul utoljára egy hosszú hajú fiúról, én meg lány vagyok:) Mit számít..

2011. ápr. 27. 18:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért gondolsz ilyen hülyeségekre? Akkor ennyi erővel utcára se menj, mert ott még többen látnak és ki tudja mit gondolnak rólad. Nem csak tökéletes topmodellek járnak fodrászhoz.
2011. ápr. 27. 18:08
 5/8 anonim ***** válasza:

jajj ez nem ciki, ne aggódj:)

ez nem azt jelenti, hogy a színésznőre akarsz hasonlítani, hanem hogy oylan hajat szeretnél:)

neki is könnyebb, ha látja a képet, és nem csak elmagyarázod neki, mert akkor nem biztos, hogy olyan lenne, mint amilyet te szeretnél:)

de van egy ötletem: ha megvan a kép a színésznőről, akkor szerkeszd át egy kicsit, pl. az arcot "vágd ki"...

paint progival szabadkézi kijelölés, aztán kivágás...és kész:)

de amúgy ha nem vágod ki, akkor sem ciki, ezt hidd el nekem:)

és kozmetikusnál sem kell arra gondolni, hogy ki mit gondol..figyu, tök sok pattis, ragyás bőrt látott már...neki az a feladata, hogy szééépííítsen:)

senki sem megy oda úgy, mint egy partyra:)

ne gondolj annyira túl a dolgokat, mert felesleges:)

és igenis szép vagy...Jennifer is csak photoshop, és a profi sminkesek miatt néz ki úgy...:)

fel a fejjel csajszi:)

remélem segítettem:)

2011. ápr. 27. 19:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Én egyszer Ashlee Simpson-ról vittem egy fényképet pedig én sem, vagyok olyan szép:) és nem nézett hülyének.

ezt a képet vittem amúgy:

[link]

2011. ápr. 27. 20:38
 7/8 anonim ***** válasza:

nem ciki.

de amúgy énis mindig parázok hogy közbe mire gondolhat mert nekem eléggé korpás a hajam (bármilyen sampont meg krémeket használok..) de általában mindig beszélünk és inkább arra gondoljon hogy ne rontsa el a hajam és ne azon hogy nem vagyok tökéletes ember..

2011. ápr. 27. 20:48
 8/8 anonim ***** válasza:

miért lenne az??

tudja, hogy mire gondolsz, így nagyobb eséllyel járhat a kért frizura elkészítéséhez. meg ugye egy fodrászhoz ha belegondolsz járnak mindenféle emberek és a lényeg, hogy szép hajat csináljon, feltétlen attól, mit gondol a vendégéről.

2011. ápr. 27. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!