Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, hogyan tudnám göndörít...

Lányok, hogyan tudnám göndöríteni a hajamat?

Figyelt kérdés
Barna egyenes hosszú hajam van és mar nagyon unom, szeretnem ha göndör lenne néha, és nem tudom mivel göndöríthetném be, melyik a legegyszerűbb göndörítés fajta ?
2011. ápr. 27. 16:48
 1/3 anonim válasza:
Használhatsz csavarókat, akkor lágy hullámos lesz, vagy hajsütővassal, esetleg hajvasalóval be tudod sütni, akkor szép loknik lesznek! Ha nincs ilyesmid otthon, akkor hajmosás után tincsenként csavard fel az ujjadra kis csigákba, ezeket rögzítsd a fejed tetején, majd várd meg míg megszárad! Utána bontsd ki és lakkozd!
2011. ápr. 27. 16:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a legegyszerűbb :)

http://www.youtube.com/watch?v=WoZ2QGq0n4A

De wc papírgurigákra is feltekerheted a hajad, majd rögzíted hullámcsattal.

Aztán éjszakára csigákba feltekered a hajad így:

[link] (legtöbbször talán így csinálom. Nagyon egyszerű :) Másnap reggel kiszeded és szép loknis)

Aztán vehetsz különböző méretű szivacsos hajcsavarókat is. Ezeket annyira nem szeretem.

Aztán persze vannak ezek a melegítős hajcsavarók is, de az már drágább. És még a hajsütő, amivel persze nagyon gyorsan el tudod készíteni a göndör hajat, de nagyon káros!

Aztán be is fonhatod éjszakára vagy be is kreppelheted.

2011. ápr. 27. 17:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Még azt kifelejtettem, hogy hajvasalóval is nagyon szép hajat tudsz csinálni. Nekem néha sokkal jobban tetszik egy hajvasalóval, mint hajsütővel elkészített haj. http://www.youtube.com/watch?v=w74e5aXrFs4&feature=related
2011. ápr. 27. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!