Segítség? O. O Csináljam én?
Figyelt kérdés
Szeretnék az egyik fülemre még két lyukat, de nemtudom érdemes-e nekem megcsinálnom, vagy menjek el olyan emberkéhez tudjátok aki fület lyukaszt:S Szerintetek?2011. ápr. 27. 12:44
1/9 anonim válasza:
hülyeség elmenni 3-4ezerér amikor magadnak/ haverjaid is megtudják csinálni, sok ész nem kell hozzá.. Nekem vagy 7lyuk van mindet barátaim szúrták meg magam :D Tegnap szúrtuk ki barátomnak is :) Mi a fülbevaló végével szúrtuk XD
2/9 anonim válasza:
ne hogy magadnak szúrd! nagyon sokféle betegséget összeszedhetsz. inkább gyűjts egy lövésre, minthogy elfertőződjön a tűvel kiszúrt seb és később le kelljen vágni a füled..
3/9 A kérdező kommentje:
Auw na hát most bajban vagyok:D Amúgy utána olvastam, de azért megkérdezem szüleimet is:D Azért köszi a válaszokat;)
2011. ápr. 27. 13:07
4/9 anonim válasza:
kb. 500 forint egy lövés. én erre esküszöm, mint sem a fertőzésekre.
5/9 anonim válasza:
Szerintem is inkább lövesd, egyik haverom magának csinálta, és csúnyán elfertőződött neki.Szóval szerintem inkább lövesd mint, hogy lerohadjon a fél füled:D
6/9 anonim válasza:
MEGNE CSINÁLD MAGADNAK!
én is szerettem volna még + plusz lyuat az eggyikel semmi baj sincs a másik viszont kb 1 centisre dagadt irtó csúnya és havonta járok bőrgyógyászatra ahol fagyasztják és szárítóükenőccsel kenegethetem minden nap..semmiképp se csináld magadnak mert 1szer kell elrontanod és utána aztfogod mondani bárcsak ne magamnak szúrtam volna...
7/9 anonim válasza:
Én biztos nem merném otthon :S Ki tudja mi bajod lesz. Nem is értesz hozzá. Menj el és ott szépen megcsinálják neked. Max 1500ból megvagy.
8/9 anonim válasza:
meg a fülben sok szerved "központja" van. egy rossz szúrás, és akár a veséd is károsíthatod.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi:D Asszem télleg elmék kozmetikushoz vagy valahova...o.O
2011. ápr. 27. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!