Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem lesz baja a bőrömnek?

Nem lesz baja a bőrömnek?

Figyelt kérdés

Hetek/hónapok óta clean and clear-t használok.

Az üveg hátulján azt írja reggel és este alkalmazzuk,de régebben nekem az semmit sem használt...

Mostanság mióta újból kezdtem használni,mert azt amit eddig használtam már nem gyártják,gondoltam nekifutok még egyszer a clean and clearnek.

De én nem rendeltetés szerűen (reggel és este) használom hanem naponta 4x-5x!

Nem mondhatom hogy a hatás ideiglenes,mert már szépen helyrerakta az arcomat,nincs pattanás hál'istennek...:)

(lekopogom...):D

Szerintetek lehet baja az arcbőrömnek hogy nem úgy használom ahogy ajánlják??

Köszönöm a segítséget,remélem kapok választ,amit köszönök előre is!

2011. ápr. 27. 10:17
 1/10 A kérdező kommentje:

egyébként ezt használom:

[link]

2011. ápr. 27. 10:19
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem tonkrevaghatja a borod.
2011. ápr. 27. 10:33
 3/10 anonim ***** válasza:
nagyon ki fogja szárítani
2011. ápr. 27. 10:53
 4/10 A kérdező kommentje:

Jó ,hát akkor keresek valami más szert...

Köszönöm a válaszokat,és várok még:)!

2011. ápr. 27. 10:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb tönkre fogja tenni... Ha pattanásos vagy, akkor vegyél Aknesol tonikot, vagy Fabulont, az még olcsó is. Én mindkettőt használtam, és mindkettő bevált.
2011. ápr. 27. 13:43
 6/10 A kérdező kommentje:

Az aknesol nem használt...Csak allergiás lettem rá...Pedig azt rendesen használtam...

Köszönöm a válaszodat!

2011. ápr. 27. 15:20
 7/10 anonim ***** válasza:
nekem tönkre tette. pattanásos voltam nagyon és én is túlzásba estem mindig dörzsöltem,hogy milyen jó majd leszedi. Rövid távon nekem is bevált, ezért nem is hagytam abba. majd rosszabb lett és még pattanásosabb lettem. csomó minden más krémet is használtam,de semmi. és elegem lett a sok szar káros szertől amit rákentem, nagyon meg is bántam és már most félek,hogy ez majd még később visszaüt. ami nekem bevált az az élesztő pakolás. kimondottan pattanásokra nagyon jó és nekem nagyon megszépítette a bőröm 1 hét alatt. ( ettem is egy keveset) szóval szerintem ne csináld napi 4x 5x sőt nem is kéne minden nap, mert tapasztalatból mondom,h visszaüt. 17/L
2011. ápr. 27. 16:27
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ:)

És mit teszel abba a bizonyos élesztős csodapakolásba??:)

Vagy csak simán élesztő teszel az arcodra?Felfuttatod valamivel vagy csak szétnyomod?

2011. ápr. 27. 18:00
 9/10 anonim ***** válasza:
élesztőből sem kell sok és nagyon nagyon kevés tejet , tényleg csak pár csepp,hogy kenhető legyen, mert akkor túl folyós lesz és lefolyik. és kb 10-15 percig fent hagyod majd meleg vízzel lemosod. készülj fel,hogy kicsit büdös , ezért szerintem fürdés előtt csináld. :) sok sikert :)
2011. ápr. 27. 19:29
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi,én bírom az élesztő szagát...:)

Köszi szépen:)

2011. ápr. 27. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!