Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretem a hajszínem de...

Szeretem a hajszínem de változásra vágyom, merjem beszínezni Loreal Castinggal? Úgyis kikopik nem?

Figyelt kérdés
Szeretem a hajszínem, de ez a Casting nagyon megtetszett.Merjem használni?Karamell az eredeti hajszínem,hennázva volt 2 éve,ami kikopott, de a szép vöröses árnyalata megmaradt, amit nem szeretnék elveszíteni.Így picit vöröses, szőkés, a színező viszont csokoládé, sötétbarna.Kikopik teljesen a hajból?Igazából nem szeretnék nagy változást, csak egy kis fényt és csillogást, jobb lenne az eredetihez hasonló árnyalatú Castingot?
2011. ápr. 26. 20:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

[link]

Az eredeti sokkal inkább ez, csak egyáltalán nem ilyen fényes,hanem fakó:)

2011. ápr. 28. 10:07
 12/13 anonim ***** válasza:
nekem is ilyesmi volt.ugyanúgy fakó semmilyen,mint neked.castinggal beszineztem és szebb lett:) csak nem bírtam leállni és mindig sötétebbel kentem rá és most már nem kopik ki rendesen a sötét.:(
2011. ápr. 29. 20:10
 13/13 A kérdező kommentje:

Hallgatok rátok és inkább világosabbat veszek!:)

Köszi!:)

2011. ápr. 30. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!