Melyik árnyalat tetszik jobban? (LINK)
Figyelt kérdés
Befogná valamelyik a festett barna hajamat
És mik a tapasztalatok ezzel a festékkel Gondolok itt arra hogy mennyire tartós, fényes...
16L
2011. ápr. 26. 10:32
1/7 anonim válasza:
az első jobb.
Hát ha most a választott színnél világosabb a hajad, akkor befogná. De ha sötétebb, akkor nem biztos, mert festék festéket nem világosít.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát sötétebbde hasonló mint az első sóval kicsit vöröes:\Köszönöm a gyors választ:)
Azt hiszem azért megpróbálom. Jöhetnek még válaszok;)
2011. ápr. 26. 11:20
4/7 A kérdező kommentje:
Jajj és még egy kérdés:) Elég lenne egy doboz hátközépig föléig érő viszonylag dús hajra?
2011. ápr. 26. 11:39
5/7 anonim válasza:
nekem tőled lenne egy kérdésem kérdező. Mitől lesz olyan hosszú a haj? egyébként szerintem nem
6/7 anonim válasza:
Nekem 3 doboz kell, mondjuk nekem a derekam aljáig ér, és tényleg iszonyatosan, már zavaróan dús. Én a helyedben megvennék hármat, kettő tuti rámegy, egy pedig lehet, hogy félig elfogyna, vagy megmaradna, de az legközelebb jó lesz.
7/7 anonim válasza:
Ja, látom, régi már a kérdés, csak megzavart a mai válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!