Mi az a ricinusolaj és egyáltalán hogyan és mire használjam?
Mindig látom ahogyan azt írják, hogy pakolásként a hajra kerül, illetve szebb és fényesebb a haj! Eddig oké, de mi az? Tudatlannak tűnhetek, de még sosem hallottam róla, ki meg végképp nem próbáltam!
Előre is köszi a válaszokat!
Gyógyszertárban lehet beszerezni. Sokan hajnövesztésre használják és állítólag jó rá, én azért használom mert hihetetlenül szép puha, fényes lesz tőle a hajam, és alig zsírosodik.
Este 2 teáskanál ricinusolajat összekeverek 1 evőkanál étolajjal és 1 tojás sárgájával, ezt a trutyit felkenem az egész hajamra, fejbőrömre. Zuhanysapka a fejemre, másnap reggel hajat mosok, könnyen kijön.
Nekem már az első alkalommal látszott a hatása.
Köszi a választ!
Neked hamar zsírosodott a hajad? Tényleg segít? Nem lesz tőle zsírosabb az olaj miatt?
Igen, előtte nagyon zsíros volt, aztán feltettem ezt a pakolást (nem ezért, hanem hogy kicsit fényesebb legyen), és azt vettem észre, hogy már mosnám, de még mindig nem zsíros.
Tehát nem zsírosítja a hajat (jól ki kell mosni persze), sőt, bár szerintem nem az olaj okozza a zsírmentességet, hanem a tojássárgája, hiszen az szárít.
Mindenesetre ez egy szuper pakolás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!