Csak ricinusolaj+étolajt kentem a fejemre.Ha csak reggel mosom le,nem lesz vele semmi gond?Meg aki már hónapok óta használja vett észre változást?
2011. ápr. 24. 19:47
1/7 anonim válasza:
Én is így szoktam (csak még egy tojássárgáját is keverek hozzá), nem melegítem, szuper pakolás :)
2011. ápr. 24. 20:07
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :D mindig azon rágódok,hogy mindig elrontok valamit :D még ha ennél a párösszetevőnél nagyon elszúrni nem lehet,de amilyen kis szerencsétlen vagyok :_D
Tojássárgával én is próbáltam már,avval csináltam legelőször de viszketett tőle a fejbőröm és fájt is :/
2011. ápr. 24. 20:14
3/7 anonim válasza:
Nekem amióta ezt használom, egy hónap alatt többet nő a hajam mint előtte, és nem is korpásodik, feleannyira hullik.
Nekem nagyon bevált.
2011. ápr. 24. 20:17
4/7 anonim válasza:
én sem szoktam, csak gliss kur hajbalzsamot teszek hozzá és a hajam rétegeire gondos fésülgetés közben felteszem. így nem ragad össze és kifésülni is tök egyszerű. illetve a másnapi mosás sem okoz gondot.
2011. ápr. 24. 20:34
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,hogy megosztottátok
2011. ápr. 24. 20:47
6/7 anonim válasza:
Én is használom, nő tőle a haj és szárazság miatt is nagyon jó. Bár én mindig felmelegítem könnyebb rá tenni a hajra, mert folyósabb, nem olyan sűrű és ez által több lesz. Mindig teszek hozzá étolajat.. bár tojást is szoktam. De egyszer voltam olyan hülye h mikor lemostam.. meleg vízzel. a tojás megfőtt a fejemen és tele voltam fehérje darabokkal..XD. de mondjuk kilehetett mosni..:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.