Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elvesztem a barnaságom? :O

Elvesztem a barnaságom? :O

Figyelt kérdés
Napoztam, szoliztam és elértem egy szép barna szín most barnító krémeztem magam és olyan mintha az a barnaság már nem is lenne mert átment sárgásba nemvészesen de visszaa lehet csinálni ha abbahagyom ás még párszor elmegyek szoliba??
2011. ápr. 24. 11:36
 1/5 anonim ***** válasza:

ne használj barna krémet, mert nagyon csúnya lessz a szín..

Látszik hogy barna krémtöl van, ciki, de látom te is észre vetted :D

Szerintem hadd abba a krémet, és kicsit várjál mire megint szolizol vagy napozól. Nehogy erösödjön a furcsa barna a krémtöl, mikor szolizol vagy valami :S

Lehet kell várnod egy hónapot, mire ez a krém szín kicsit vagy teljesen kimegy...

20/ F

2011. ápr. 24. 11:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Persze h sárgul ha ennyire barnitod magad. Fullra nem egészséges. Jó lenne eldönteni h akkor szolizol, napozol v krémezel. Ne legyél már elvakult.

Annyira oda vagy a barnaságért, akkor most szolizz de ne vidd túlzásba, heti 1x 10p aztán kész. Aztán majd ha starndidő lesz akkor napozhatsz, de csak is krémmel, 4óra után.

Annyira nem értem hova ez a mánia... de ha igy folytatod, nagyon csúnya leszel 10-20 év múlva.

2011. ápr. 24. 11:53
 3/5 anonim ***** válasza:
és aztán kezdjél megint szolizni/ napozni *
2011. ápr. 24. 11:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Vagy mennyi idő után napozhatok?:S
2011. ápr. 24. 11:55
 5/5 A kérdező kommentje:
kb. 2xer használtam a krémet csak kipróbáltam akkoris 1hónapot kellene várnom?:S
2011. ápr. 24. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!