Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kijön vagy fakul valamitől a...

Kijön vagy fakul valamitől a hajfesték/hajszínező?

Figyelt kérdés

évekig szőke melírok voltak a hajamba,a végén már szinte csak a szőke látszott a hajamon.

aztán befestettem sötétbarnára fodrásszal,de második festésnél világosabb lett rajta.. a lényeg az h szépen kezdett lenőni,és meg nem akartam megint olyan sötét hajat és vettem egy hajszinezőt (jó minőségűt azonos barna színben). gondoltam hogy amig le nem nő a szőke addig majd 12 mosásos szinezővel lesz festve...

ez volt kb fél éve.. azóta se jött ki a szinező pedig heti 2-3x hajat mosok,de már nagyon csúnya a hajam,ahol a szőke volt ott kikopott a barna... tehát az összkép: felül saját úgy 5 centibe,aztán 10 centi barna,majd a többi 30 cm az már inkább szőke...

elég tanácstalan vagyok,nem szeretném már festeni mert sose lesz vége,de már nem tudok mit csinálni...

valami tanács? nem jön ki sehogy ez a sok szín??

2011. ápr. 23. 21:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia, fodrász vagyok, és én hajrdírral szedném le, de te is tudsz venni , viszont megcsinálni nem biztos, nézd itt egy link, lehet rendelni is, ezek a termékek nagyon szépen leszedik akár még a fekete festéket is a hajról, más megoldás csak az olló lenne, teljesen levágni rövidre és újranöveszteni.

[link]

2011. ápr. 23. 21:45
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm :) lehet kipróbálom,megkérdezem a fodrászom is. amúgy én attól tartok hogy volt 1-2x szőkítőporral leszívva a melir (akkor épp az a szín tetszett).. így az meg ígyis szőke lenne. de azért köszi szépen :)
2011. ápr. 23. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!