Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » FIÚK! A természetes vagy a...

FIÚK! A természetes vagy a festett hajú lányok jönnek be jobban?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 15:53
 1/8 anonim ***** válasza:
természetes
2011. ápr. 21. 15:59
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Miért van aki ezzel foglalkozik? Esetleg meg tudja állapítani ránézésre hogy festett vagy eredeti? (leszámítva a szőkét)Esetleg ha később derül ki ezért szakít? Olyan kérdések vannak itt, atya világggg.... Már bocs az offért!
2011. ápr. 21. 16:02
 3/8 A kérdező kommentje:
hidd el a lányokat érdekli, és persze én sem hiszem hogy ez bármilyen kapcsolatot is tönkretenne, csak érdekel a véleményetek, és szinte minden hajon látszik hogy festett e vagy nem, de nem haragszom :D tesznek fel ennél balf.szabb kérdéseket is itt :D
2011. ápr. 21. 16:12
 4/8 anonim ***** válasza:
a természetes szép hosszú hajú barnák tetszenek, nekem legalábbis.
2011. ápr. 21. 16:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is olyan baromság ilyen kérdéseket feltenni. Festett haj lehet szép is és igénytelen is. Az egy dolog,hogy általában látszik a hajon,ha festett,de ha a lánynak jól áll az arcához a szín,akkor kb észrevehetetlen. Az összhatáson múlik minden...

Egyébként nekem nem tetszik általában a festett haj,túl egyszínű.

2011. ápr. 21. 16:56
 6/8 A kérdező kommentje:

hát ha ekkora baromság akkor minek válaszoltok? nem írtam oda h: légyszi légyszi válaszoljatok....

-.-' nem fogok én könyörögni

2011. ápr. 21. 17:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, mindkettő lehet szép is meg csúnya is.
2011. ápr. 21. 18:49
 8/8 anonim ***** válasza:
hülye kérdés :D már bocs... van amelyikről meg se lehet mondani h festett :D :D
2011. ápr. 25. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!