Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől van az, hogy annyi...

Mitől van az, hogy annyi kislánynak világosszőke a haja, de később szinte mindegyikőjüknek besötétül a haja?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy befestik a hajukat, hanem maguktól sötétül be a hajuk.
2011. ápr. 21. 09:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én is platinaszőke voltam, most az eredeti hajszínem világosbarna, de szőkére van festve. Szerintem a naptól van..De szerintem hülyeséget mondok.
2011. ápr. 21. 10:35
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, eredetileg én is tejfelszőke voltam, 19 éves koromtól festetem a hajam (szőkére). Mára már olyan sötét az eredeti, hogy közelebb áll a feketéhez mint a szőkéhez. Biztosan nem a naptól van, sosem bírtam megmaradni a napon.
2011. ápr. 21. 11:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Azért az utcára csak kimentél, suliban is biztos sokat játszottatok az udvaron..
2011. ápr. 21. 12:19
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom mitől van, úgy 10 éves koromig én is világosszőke voltam, és besötétedett a hajam, mára már inkább sötétszőke:(
2011. ápr. 21. 15:29
 5/13 A kérdező kommentje:
Én is világosszőke voltam 9 éves koromig, azóta ilyen undorító sötétszőke. :(
2011. ápr. 22. 08:13
 6/13 anonim ***** válasza:
10 éves koromig tejfölszőke voltam most 18 évesen majdnem fekete.azt hallottam, hogy a haj 7 évente "cserélődik".lehet ez is benne van.
2011. ápr. 23. 13:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Az egész testeden, minden sejt cserélődik 7 évente. amúgy szerintem ez szimpla genetika.. A Naptól sötétebb biztos nem lesz. :D
2011. máj. 24. 18:59
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekem úgy 9 éves koromig szőke volt utána váltás és szőkésbarnás lett és most is olyasmi,csak már inkább barna.. de igazából magától sokszínű, melírhoz is hasonlít. :P Hiányzik az a hajam is igaz,de most megvagyok ezzel.

13/l

2011. máj. 24. 19:41
 9/13 anonim ***** válasza:
naptól tuti nem sötétedik attól mindig világosodik mert megszívja a napfény
2011. máj. 24. 20:48
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem is kb 8 éves koromtól kezdett fokozatosan sötétedni, kislányként világosszőke voltam.

Most olyan szőkésbarna az eredeti hajszínem, de én is festetem szőkére, mert az eredeti olyan "semmilyen"...

2011. máj. 24. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!