Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek? Vagy van valami...

Mit tegyek? Vagy van valami amitől gyorsabban nő a hajam?

Figyelt kérdés

Válig érő hajam van és ilyen hajat szeretnék :

[link]

Meddig kéne várjak míg megnő ekkora hosszúságúra?Vagy mit csináljak?Most szedek valami kapszulát ami segít,hogy jobban nőjön de nem tudom,hogy végül is használ-e.És most teljesen hisztis vagyok ma, voltam fodrásznál elvittem ezt a képet,hogy legalább hasonló legyen és még nem is hasonlít :'( és most tök ronda az egész,meg rövid nem áll sehogy se,főleg hátul.Másra is rájön így a hisztiroham?Nyárig lesz ilyen hosszú?Vagy vegyek póthajat?Komolyan nem tudom mit csináljak,semmi önbizalmam sincs.

2011. ápr. 19. 20:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem ebben a frizurában nem az a néhány hosszú hajszál a lényeg. Amúgy ez egy egyszerű tépett haj bilivel vágott frufruval, csak tanuld meg belőni. Mellesleg elég csúnya és senkit nem láttam, akinek jól állt volna. De ahogy érzed.
2011. ápr. 19. 20:49
 2/13 anonim ***** válasza:
Ez tényleg elég csúnya, már boccs!:S
2011. ápr. 19. 20:56
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem a hajról kértem véleményt,mindenkinek más az ízlése,ezvan nekem ez jön be.De azért köszönöm.
2011. ápr. 19. 20:58
 4/13 A kérdező kommentje:
Na de kb. hány hónap még ekkorára megnő?És hogy ápoljam,hogy egészséges legyen?
2011. ápr. 19. 21:12
 5/13 anonim ***** válasza:
ha eredeti a hajszíned(nem fested) és nemis égeted szét hajvasalóval havonta 1-2 cm-et nőnie kell tehát tedd az ujjacskádat oda ameddig szeretnéd h érjen és mérdle a távolságot a mostani hosszával ha kell 10 centi akkor sztem kb félév alatt meglesz vagy így valahogy de természetesen függ a hajad minőségétől,állapotától...amúgymeg a csajnak csatos póthaja van szerintem futurával ha jobban érdekel akkor : www.afroline.hu 4000 ft egy csomag de nekem az félévig mindennapos használattal simán elvan :) persze tudom a trükkjeit ,hogy kell ápolni de hailyet akarsz (mert én általában a dús hajam miatt egészet elkell használjam sőtnekem nicnsis széttépve) neked simán megteszi 1 évig is egy csomag mert aligkell belőle használnod vlmit sőt..lehet több mint egy év de ha nincs önbizalmad és úgyérzed ezzel lenne akkor hajrá én már egy éve hordom és nőtt a hajam vanamikor megse bírják mondani van-e rajtam vagy nincs pár hónapig hordom és én befejeztem( nap mint nap szenvedhetsz vele kínok kínja lesz de szépségért szenvedni kell ;) )
2011. ápr. 19. 22:34
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy leírtad :)

Én ettől a varrástól félek :S

Csatos póthajról mit tudtok ?Vagy az nem jó?

2011. ápr. 19. 23:01
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerintem használj ricinus olajat. Fejedre kened, fennhagyod pár órát, aztán alaposan kimosod.

Én frufrut vágattam, ronda lett, csak a frufrum tövénél kentem rá heti 2-3X, és 3 hét alatt már a fülem mögé tudtam rakni a "frufrut".

2011. ápr. 19. 23:13
 8/13 A kérdező kommentje:
3-4 hét alatt nekem is megnő annyira a frufrum ,hogy féloldalra tudom tenni,de azért köszi egy próbát megér :)
2011. ápr. 20. 12:27
 9/13 A kérdező kommentje:
Ja és hogy kell használni? Kell bele tojás is?Mennyit hagyjam rajta?
2011. ápr. 20. 12:36
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem kell tojás. Ha előtte picit berakod a mikróba (kb 10 másodpercre), akkor megmelegszik, és könnyebben tudod felkenni. Én kb. 6 órán át szoktam rajtahagyni, de van, aki este felrakja, vesz fel hálósapkát, abban alszik, és másnap mossa le.

(Egyébként most lemértem, nekem a frufrumnak 5 centit kellett nőnie, hogy a fülem mögé tudjam rakni. Ha neked ricinus nélkül 3 hét alatt 5 centit nő a hajad, szemben az átlagos 1 cm/hónappal, akkor nem aggódnék a hajnövekedés miatt.)

2011. ápr. 20. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!