Nagyon kemény a bőr a sarkamon. Mit tehetnék ellene, hogy kevésbé legyen ilyen?
Szerintem menj el egy pedikűröshöz először, ő szakszerűen megcsinálja neked. Ezek után könnyebb lesz "kordában " tartani a lábadat.
Nekem nincs bőrkeményedésem, de ennek ellenére minden este bekenem lábkrémmel.
Köszi a válaszokat, próbálkozok!
Megkérdezhetem, hogy a pedikűrös mennyiért vállal egy ilyet? Csak kíváncsi vagyok, nem hiszem, hogy elmennék, sajnálnám rá a pénzt..Max. ha minden kötél szakad :)
Én tavaly nyáron voltam utoljára pedikűrösnél egy kisvárosban, és 2000 Ft volt lakkozással együtt. Ha nagyvárosban laksz, akkor lehet, hogy valamivel drágább, de szerintem 3000 Ft-ból biztos megúszod.
Én évente egyszer szoktam elmenni, nyár elején, egyébként magamnak ápolom a lábamat. Néha használok habkövet vagy sima sarokreszelőt(ezekre általában nyáron van szükség, amikor szinte csak mezítláb van az ember), és esténként lábkrémmel bekenem a lábaimat. Én Avonosat használok, akciósan 300 Ft körül van az ára, és én teljesen meg vagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!