Máshol se lehet már kapni a neutrogena wave-t? Most mitől lesz olyan szép a bőröm?
a tisztító lapokért indultam a boltba, de ott azt mondták, hogy ez a termék már nem kapható, pedig ettől nagyon szép lett a bőröm
most pedig megint csúnya:( nincs sok pattanásom meg mitesszerem, de az orromon ilyen fehér kis érdes pontok vannak vannak( nem tudom hogy ez is mitesszer-e)
kozmetikushoz pedig azért nem szeretek járni, mert utána 1 hétig még csúnyább a bőröm és legalább 2 hétig foszlik
mire jó lenen addigra meg megint kezdenek visszajönni a mitesszerek
most vettem egy neutrogena bőrradírt, de szinte nem is hat, pedig már 1 hete használom
esetleg valami házi praktika? tojásfehérje zsírpapírral, méz, citromlé nem igen vált be
müllerben nekem azt mondták, hogy már nem lesz
maximum később valami új névvel visszahozzák, gondolom nem nagyon fogyott...
DMben azt mondták, hogy valószínüleg új csomagolást kap és 2-3 hónap múlva lesz :D
(lehet lesz az új féle wave?)
hát remélem, mert nagyon jó volt
bár most vettem garnier pure activ lemosót, amin ilyen sörték vannak, az is elég jó
Feherjoghurt + citromle maszknak...
Vichy normaderm termekek
La roche posay termekek
gyogyszertarban kaphato
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!