Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Máshol se lehet már kapni a...

Máshol se lehet már kapni a neutrogena wave-t? Most mitől lesz olyan szép a bőröm?

Figyelt kérdés

a tisztító lapokért indultam a boltba, de ott azt mondták, hogy ez a termék már nem kapható, pedig ettől nagyon szép lett a bőröm

most pedig megint csúnya:( nincs sok pattanásom meg mitesszerem, de az orromon ilyen fehér kis érdes pontok vannak vannak( nem tudom hogy ez is mitesszer-e)

kozmetikushoz pedig azért nem szeretek járni, mert utána 1 hétig még csúnyább a bőröm és legalább 2 hétig foszlik

mire jó lenen addigra meg megint kezdenek visszajönni a mitesszerek

most vettem egy neutrogena bőrradírt, de szinte nem is hat, pedig már 1 hete használom

esetleg valami házi praktika? tojásfehérje zsírpapírral, méz, citromlé nem igen vált be

2011. ápr. 19. 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:
patikákban nézz utána
2011. ápr. 19. 15:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hol laksz, de Budapesten az Ázsia Centerben az illatszereseknél szinte mindig szokott lenni.
2011. ápr. 19. 15:51
 3/7 anonim válasza:
én is napok óta keresem (miskolc), de sehol nem találtam...
2011. ápr. 19. 20:46
 4/7 A kérdező kommentje:

müllerben nekem azt mondták, hogy már nem lesz

maximum később valami új névvel visszahozzák, gondolom nem nagyon fogyott...

2011. ápr. 20. 18:14
 5/7 anonim válasza:

DMben azt mondták, hogy valószínüleg új csomagolást kap és 2-3 hónap múlva lesz :D

(lehet lesz az új féle wave?)

2011. máj. 1. 19:22
 6/7 A kérdező kommentje:

hát remélem, mert nagyon jó volt

bár most vettem garnier pure activ lemosót, amin ilyen sörték vannak, az is elég jó

2011. máj. 2. 22:12
 7/7 laylessza válasza:

Feherjoghurt + citromle maszknak...

Vichy normaderm termekek

La roche posay termekek

gyogyszertarban kaphato

2012. ápr. 17. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!