Milyen parfumot hasznaltok? Melyik a kedvencetek?
Figyelt kérdés
Fiuk,lanyok valaszat egyarant varom. Kerlek irjatok melle a korotokat is. :)2009. márc. 4. 10:59
31/52 anonim válasza:
Elizabeth Arden: Sunflower, Nina Ricci: Premier Jour és az örök és legnagyobb kedvenc Nina Ricci: les Belles de Ricci
33/52 anonim válasza:
Chanel madmoissel ,évek ota egyszerüen nem tudom megunni !
35/52 anonim válasza:
A leg-leg sorrendem parfümök terén, kezdve a legjobbal: 0.Thierry Mugler-Angel,Alien 1.Chanel-Madmaiselle Coco 2.Estée Lauder-Pure White Linen 3.Gucci-Gucci és Rush 4.Armani-Sensi 5.Ralph Laurern-Ralph
és még sorolhatnám, de én egy inyenc vagyok és a legjobbak felé húzok! (és most ezért is külön bárki lepontozhat:)))
36/52 anonim válasza:
Incandessence
Pur Blanca (asszem így kell írni)
Blue Side
37/52 anonim válasza:
Salvatore Ferragamo: Incanto Shine(: 16/L
38/52 anonim válasza:
Évek óta a kedvencem az Armani de most fedztem fel egy új(legalábbis nekem)illatot:Kalvin Clein-euforia. Remélem jól írtam............
40/52 anonim válasza:
NEXT - Paradise (tusfürdő, habfürdő, parfüm... imádom)
Laura Biagiotti - Venezia pastello, sajnos már nem kapható....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!