Gyantázás utáni pirosság! SOS Mit tegyek, mikorra múlik el?
Figyelt kérdés
Tegnap megpróbáltam a hónaljamat otthon legyantázni (x-epil gyantacsíkokkal). A szőrt nem szedte le és a gyanta fele a bőrömön maradt, lezuhanyoztam, lemostam és kleöröltem a hozzáadott olajos kendővel. Mára meg a bőröm a gyantacsík alakjában kipirosodott. Nem fáj, nincs kiiritálódva, de mikorra múlik el a pirosság mert így csíkosan gázul nézek ki.2011. ápr. 18. 21:18
1/2 anonim válasza:
Engem a kozmetikusom gyantáz, és a fazongyantánál nagyon ki tud pirosodni, nekem a Neogranormon kenőcsöt ajánlotta rá, és tényleg bevált. Délután szoktam gyantáztatni, olyankor bekenem, és másnap reggelre teljesen eltűnik a pirosság. A hónaljgyantát is próbáld ki kozmetikusnál szerintem, kb. 3 percig tart, és nekem 400 forintba szokott kerülni, elég 2-3 hetente csinálni, és nem szúr utána a szőr, valamint sokkal vékonyabbak a szőrszálak amik visszanőnek, ezért nem is annyira feltűnőek, ha esetleg pár napot halasztanod kell a gyantázással.
2/2 anonim válasza:
Nekem a Bepanthen kenőcs vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!