Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanásokra hatékony arcpakoá...

Pattanásokra hatékony arcpakoást tudtok?

Figyelt kérdés
csak 13 éves vagyok és az arcomon rengeteg pattanás van.Az interneten minig keresgélek de nem kapok semmi hatásos házilag elkészített arcpakolást.Kérlek írjatok házi készítésű arcpakolásokat pattanás ellen.
2011. ápr. 18. 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Élesztőt tegyél rá, az leveszi. Vagy fogkrémet. :)
2011. ápr. 18. 15:24
 2/8 anonim ***** válasza:
*leviszi
2011. ápr. 18. 15:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Jó rá a:

citrom

élesztő

tojás

(tej)

narancs

arctisztítószerek

arclemosó

arcradír

sok víz és mosás

fogkrém

kékszesz

szappan

stb..

2011. ápr. 18. 16:34
 4/8 anonim ***** válasza:

bocsai az offért,a válaszolóktól kérdezem,és az élesztővel mit kel csinálni???

Halottam olyat aki megeszi,de olyat is aki felfuttatja...

2011. ápr. 18. 19:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Megenni is jó, de felfuttatva felvinni a bőrre.

Amúgy aki hajlamos a gombára, az ne egye, mert annak a tablettás verzió sem feltétlen jó, a candidát aktiválja.

2011. ápr. 18. 21:07
 6/8 A kérdező kommentje:
és az élesztővel mit kell csinálni?Csak úgy nyersen nem lehet felhasználni?
2011. ápr. 19. 17:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Én még nem használtam.

Itt van egy recept:

4. Mitesszerek elleni pakolás:

* 1 kisebb uborka

* Pár csepp citromlé

* Negyed élesztő

Az uborkát reszeld le, keverd hozzá a citromot és az élesztőt, majd kend az arcodra. 10-15 perc múlva mosd le.

Zsíros bőrre

Reszeljünk le egy uborkát (felesleges meghámozni), majd a péphez adjunk néhány csepp citromot és élesztőt. Ha a masszába egy kevés lisztet is teszünk, keverhetőbb anyagot kapunk. Kenjük az arcunkra, majd 15-20 perc múltán dörzsöljük le. Mitesszeres bőr esetén kifejezetten hatásos.

Az élesztőt uborkalével vagy langyos tejjel összekeverjük, az arcunkra kenjük, majd megszáradás után finoman ledörzsöljük. Bőrradírként használhatjuk Szintén tisztító hatású a joghurtos-citromleves pakolás, ami segíthet tisztán tartania a tág pórusokat, csökkenti a faggyúmirigyek működését, és erősíti a bőr természetes savköpenyét.

Hirtelen ezt a 3-at találtam.

2011. ápr. 19. 17:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Kosziii:)
2011. ápr. 20. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!