Pattanásokra hatékony arcpakoást tudtok?
Jó rá a:
citrom
élesztő
tojás
(tej)
narancs
arctisztítószerek
arclemosó
só
arcradír
sok víz és mosás
fogkrém
kékszesz
szappan
stb..
bocsai az offért,a válaszolóktól kérdezem,és az élesztővel mit kel csinálni???
Halottam olyat aki megeszi,de olyat is aki felfuttatja...
Megenni is jó, de felfuttatva felvinni a bőrre.
Amúgy aki hajlamos a gombára, az ne egye, mert annak a tablettás verzió sem feltétlen jó, a candidát aktiválja.
Én még nem használtam.
Itt van egy recept:
4. Mitesszerek elleni pakolás:
* 1 kisebb uborka
* Pár csepp citromlé
* Negyed élesztő
Az uborkát reszeld le, keverd hozzá a citromot és az élesztőt, majd kend az arcodra. 10-15 perc múlva mosd le.
Zsíros bőrre
Reszeljünk le egy uborkát (felesleges meghámozni), majd a péphez adjunk néhány csepp citromot és élesztőt. Ha a masszába egy kevés lisztet is teszünk, keverhetőbb anyagot kapunk. Kenjük az arcunkra, majd 15-20 perc múltán dörzsöljük le. Mitesszeres bőr esetén kifejezetten hatásos.
Az élesztőt uborkalével vagy langyos tejjel összekeverjük, az arcunkra kenjük, majd megszáradás után finoman ledörzsöljük. Bőrradírként használhatjuk Szintén tisztító hatású a joghurtos-citromleves pakolás, ami segíthet tisztán tartania a tág pórusokat, csökkenti a faggyúmirigyek működését, és erősíti a bőr természetes savköpenyét.
Hirtelen ezt a 3-at találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!