Veletek is előfordult már, hogy a kozmetikus beleszedett gyantával a szemöldökötökbe, és " szőrnövekedési szünet" nek titulálta a dolgot?
Figyelt kérdés
2009. márc. 3. 21:35
1/4 anonim válasza:
én magamnak szoktam szedni,mert egyik barátnőm is így járt,hát csak nem akarta bevallani hogy elrontotta a szemöldököd
2/4 anonim válasza:
amúgy van aki furcsa formált csinál, és mondtam hogy tovább ne szedje mert így nem az igazi a formája. lehet neki más az esztétikus.
3/4 anonim válasza:
Válts kozmetikust! Ez alap, ne rontsa el, ha még ezt sem tudja normálisan megcsinálni, ott már gond van.
Egy jó kozmetikusnak ez a legrutinabb feladat. Akkor hibázhat, ha te esetleg otthon jól belekurtítottál, azt már ő sem tudja helyrehozni, de egy kis szemöldökfestékkel csodákra képes.
4/4 anonim válasza:
elrontsa és még el sem vállalja
az lett volna a minimum hogy nem kéri el a pénzt
szerintem szégyellje magát az ilyen kozmetikus
persze ő is ember hibázhat de akkor vállalja el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!