Lehet szappannal arcot mosni?
Legtöbb helyen azt olvasom, h soha ne mossunk szappannal arcot, de közbe aki azt használ, annak rendbe tette a bőrét.
Ha lehet, akkor melyik szappan vált be nektek?
Kombinált bőröm van. (mitesszer sok, pattanás kevés)
En mindig szappannal mosok arcot, jobban tisztit, és àltalàban a hidratàló és olajos szappanokat hasznàlok.
Hallottam màr olyat is, aki egyàltalàn nem mossa vizzel az arcàt, lemosóvizet hasznàl. En fel sem tudnék ébredni viz nélkül.
Ami nekem bevált: kénes szappan - bioboltban 250 Ft, fél évre elég, a zsírosodást megszünteti, a pattanások leszárítását segíti
+ aloe verás hidratáló szappan, szintén biobolt, 400 Ft, szintén jónak tűnik, most kezdtem el használni, mert már nem zsíros a bőröm, csak pattis, arra pedig nagyon jó az aloe vera.
Ilcsi néni fekete szappanját is dicsérik.
ma már olyan szappanok vannak amiket arcra is lehet használni.
én is szappannal mosok arcot,nekem ilyen levendulás mentás szappanom van ami kézzel készített.
Nekem is jó a szappan,a lényeg hogy csak az arcodra használd,és külön tartóban tartsd,hogy ne menjen rá baktérium máshonnan...
Én a palamolive kamillásat használom!
Nekem világ életemben pattanásos és miteszeres volt a bőröm mióta szappant használok eltünt minden! Természetes alapú hidegen sajtolt olivás szappant használok.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!